Lotus Retreat

Lotus_retreat.png

No mud, no lotus. 

De lotusbloem is het symbool voor deze Retreat. Het is een prachtige bloem, wiens wortels diep genesteld zijn in de modder. Ze groeit krachtig naar het licht, en een prachtige bloem komt tevoorschijn op het wateroppervlak.

 

Tijdens de Lotus Retreat staan de thema’s puurheid, zuiverheid, innerlijke groei en verlichting centraal.

We nemen je mee naar een luxe retreatcentrum in het Nederlandse Zeeland. Een prachtige plek met ruime yogastudio, verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg. Tijdens deze driedaagse gaan we samen vertragen, ons voeden met positieve energie, de ruimte voor onszelf nemen, met elkaar verbinden, naar binnen keren en onze schoonheid herontdekken. Om daarna als een prachtige lotusbloem, weer terug naar huis te keren. 

Het programma is met liefde samengesteld en de precieze inhoud houden we nog even geheim. Een tipje van de sluier: ochtendmeditaties, in je lijf gaan, zelf-expressie, met al je zintuigen proeven en voelen, loslaten en herbronnen. 

water-lily-2287726_1920_edited.jpg

Verlang je naar deze ultieme zelfverwennerij? Reserveer dan snel je plekje. 

(P.S.: Als je hart en ziel willen dat je erbij bent, dan zal het leven een weg vinden!)

Het programma begint op donderdag in de namiddag en eindigt op zondagmiddag. 

 

Kostprijs voor 4 dagen en 3 nachten: 849 EUR (all-in) of 799 (early bird-tarief*).

*Lotus Retreat Nederland oktober: reserveren vóór 1/8/2022 en Lotus Retreat Nederland december: reserveren vóór 1/10/2022.

 

In deze prijs is inbegrepen: 

  • Prijs voor de retreat.

  • Ontbijt, lunch en diner (biologische, plantaardige en vegetarische keuken met verse groenten, kruiden uit de natuur). Doorlopend koude en warme dranken, fruitwater, kruidenthee, koffie, hartige tussendoortjes en fruit.

  • Overnachting in gedeelde slaapplekken.

  • Het bedlinnen, het opmaken van de bedden en de handdoeken.

 

Deze retreat is voor iedereen toegankelijk, de enige vereisten zijn een open mind en de bereidheid om je verwachtingen en waarheden even te parkeren. (Geen paniek, je mag ze allemaal terug oppakken na de retreat, mocht je dat nog willen!) 

Max aantal deelnemers: 12.

Ladies only.

 

Vragen stellen kan via info@puurcoachingpascalle.nl of je kunt je hier inschrijven. 

Na inschrijving ontvang je informatie over benodigdheden en méér fijne weetjes.