Magnolia Retreat

Magnolia_retreat.png

Op de vijfdaagse Magnolia Retreat gaan we de verdieping in.

De Magnolia Retreat staat in het teken van sereniteit, reinheid en nobelheid. Als het begin van de lente, herontdekken we onszelf.  

Verblijf met gelijkgestemde dames in een prachtige villa op het zonnige eiland Kreta. De perfecte plek om jezelf even terug te trekken, te ontspannen en te verwennen met échte zelfzorg.

Deugddoende ‘me-time’ gedurende vijf dagen, afgezonderd van de wereld. Het zwembad, het panoramisch uitzicht op zee en de mediterraanse sfeer helpen je in no time op weg.

Het intensieve programma is zorgvuldig samengesteld opdat je jezelf kan ontdekken en ontplooien, op diep niveau. De precieze inhoud houden we nog even een mysterie. 

magnolia-4109847_1920_edited.jpg

Wat je zeker mag verwachten is: ochtendmeditaties, ontspannen, het leven en het vrouw-zijn vieren, lachen, huilen, expressie geven aan dat wat leeft, dansen, onszelf en elkaar koesteren, onszelf voeden met positieve energie, naar binnen keren, genieten, loslaten en herbronnen, verbinden. 

Klinkt dit als muziek in de oren? Reserveer dan hier je plekje.

Het programma begint op donderdag in de late namiddag en eindigt op dinsdagmiddag.

 

Kostprijs voor 6 dagen en 5 nachten: 1295 EUR (all-in) of 1195 EUR (early bird-tarief*)
* reserveren vóór 31/12/2022.

 

In deze prijs is inbegrepen: 

  • Prijs voor de retreat.

  • Ontbijt, lunch en diner. Doorlopend koude en warme dranken, fruitwater, kruidenthee, koffie en fruit.

  • Overnachtingen in tweepersoonskamer  (Het privédomein ligt in de heuvels van Kreta, met zicht op het dorpje Kissamos en is exclusief gereserveerd voor ons gezelschap).

  • Het bedlinnen, het opmaken van de bedden en de handdoeken.

 

Deze retreat is voor iedereen toegankelijk, de enige vereisten zijn een open mind en de bereidheid om je verwachtingen en waarheden even te parkeren. (Geen paniek, je mag ze allemaal terug oppakken na de retreat, mocht je dat nog willen!) 

Max aantal deelnemers: 8.

Ladies only.

Vragen stellen kan via info@puurcoachingpascalle.nl of je kunt je hier inschrijven. 

Na inschrijving ontvang je informatie over benodigdheden en méér fijne weetjes.