Wie is Pascalle?

Naast mijn grote passie coaching organiseer ik Retreats. Flower Retreats, exclusief samengesteld voor vrouwen. Een diversiteit aan retreats die op verschillende locaties in Nederland en het buitenland worden gegeven. 

Door mijn passie voor bloemen, hun symboliek en hun schoonheid, was een evidentie dat ik Flower Retreats zou gaan organiseren. Verschillende meerdaagse Retreats voor vrouwen, die vol zijn van dingen waar wij blij van worden. Met alle hoogtepunten uit eigen ervaring natuurlijk. die inzichten en ervaringen te delen met andere vrouwen is waar mijn hart van gaat zingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijk verhaal

 

Vanaf haar twaalfde al, was Pascalle gefascineerd door mensen, hun gevoelens en emoties. De diepere laag, zeg maar. Ze groeide op, richtte zich op haar carrière en had een leven dat er voor de buitenwereld perfect uitzag. Achter dat masker ging echter veel verdriet en eenzaamheid schuil. Toen de burn-out er kwam, is ze pas echt gaan voelen, en gaan nadenken over: ‘Wat wil ik eigenlijk?’.

 

Ze koos resoluut voor zelfontplooiing en -ontwikkeling en belandde zo op de eerste training bij Creative Consciousness. Hier ging ze vier dagen lang de confrontatie met zichzelf aan en ging volledig in weerstand. Het transformatieproces was in gang gezet, en dat smaakte naar meer. Zo dicht bij zichzelf gekomen, zag ze in dat alle filters nu weg mochten. Ze leerde steeds meer over zichzelf, bleef zich op verschillende manieren ontwikkelen door opleidingen te gaan volgen, trainingen en retreats. Ze volgde de internationale coachopleiding en na een aantal jaren was ze gecertificeerd, geaccrediteerd bewustzijnscoach. Het effect van de talloze Aha!momenten bij zichzelf en bij haar klanten raakt haar iedere keer weer tot in de kern.

 

Door diep in je kwetsbaarheid te gaan, komt er meer verbinding met jezelf en anderen. Er is minder ruis, er komt er een ongelooflijke kracht vrij. Pascalle is een hele goeie verbinder. Ze vindt het prachtig als vrouwen de liefde voor zichzelf gaan vinden en in een energie van ‘puur vrouw zijn’ terechtkomen. De passie om vrouwen te ondersteunen om meer ruimte en vooral meer zachtheid voor zichzelf te gaan creëren, was de basis voor het opstarten van retreats voor vrouwen. 

B0E77FD8-9EA1-4A74-BEAF-F4219C1B3F8B_edi