IB_Ladies_logo.png

Wij

Nice to meet you, we’re Inner Bliss Ladies. 

Wij, dat zijn Liesbeth Deckers en Pascalle Schoemacher. Twee charmante natural idiots uit respectievelijk Hasselt (Be) en Roermond (Nl). 

Onze gedeelde passie voor zelfontwikkeling en spiritualiteit bracht ons samen bij Creative Consciousness. Op de verschillende retreats die we samen deden ontstond iets moois, iets wat we niet konden verklaren. Het was alsof onze zielen tegen elkaar zeiden: ‘Oh, daar ben je!’. En zo ontstond Inner Bliss Ladies, een uniek partnership met een bijzondere missie.

8F8E9035-95A0-4036-81DE-CA5B64F54A29.jpe

Beiden gefascineerd door bloemen, hun symboliek en hun schoonheid, was het een evidentie dat we samen Flower Retreats zouden organiseren. Verschillende meerdaagse retraites voor vrouwen, die vol zijn van dingen waar wij blij van worden. Met alle hoogtepunten uit onze eigen ervaringen. Die inzichten en ervaringen te delen met andere vrouwen, is waar ons hart van gaat zingen. 

Check out the Flower Retreats

Ons persoonlijk verhaal 

 

 

 

                                                                      Liesbeth Deckers 

 

 

 

 

 

Liesbeth kende in haar jonge jaren verschillende periodes van instabiliteit, moeilijkheden en pijnlijke leermomenten. Toen ze dertig was overleed haar moeder en belandde ze in een absoluut dieptepunt. Haar troost en antwoorden vond ze in spiritualiteit. Na een heel parcours aan zelfontwikkeling belandde ze bij de Master 1 van Creative Consciousness. Het werd haar snel duidelijk dat ze een leven aan het leiden was dat niet bij haar kern paste. Heel rigoureus heeft ze toen het roer helemaal omgegooid en voor zichzelf gekozen. Het was een woelige periode. Ze ontmoette de onconventionele Bert; haar partner, haar soulmate, haar alles! Hij werd een belangrijke factor in de grote ommekeer van haar leven. Een nieuwe wereld ging voor haar open. Ze kwam thuis bij zichzelf. Bert hielp haar iedere keer weer om uit haar conditionering te komen, ze leerde steeds meer af, vooral de dingen die haar tegenhielden om écht te leven.

De ballast viel van haar schouders en ze ging in rust en vertrouwen. Hierdoor kon ze veel meer in het moment zijn met mensen, oog hebben voor schoonheid en veel authentieker verbinden met anderen. De ruis was weg, verhalen vielen weg. Er kwam magie in haar leven, haar droom. Het inzien dat je één bent met alles, je je eigen leven mag creëren en het zo mooi mag maken als je zelf wilt heeft alles veranderd.

Haar nieuwe leven werd er een van ‘practice wat you preach’ en vaarwel zeggen aan alles wat niet in lijn ligt met haar essentie. Ze kwam in een soort van leegte terecht, ging met zichzelf in quarantaine en bleef kort bij zichzelf. Vanuit die leegte kiest ze alleen nog maar voor die dingen en gedachten waar haar hart blij van wordt. Zo creëert en ontvangt ze wat écht bij haar past. Alles komt als vanzelf naar haar toe, ze is meer vervuld dan ooit. Ze hoeft niets meer; geen carrière, ze is klaar, ze geniet! En ondertussen blijft ze dol op de verassingen die op haar pad komen.

Liesbeth combineert haar passie voor mystiek, spiritualiteit en nondualiteit met het praktische, het alledaagse. Het is een supercocktail die haar op het lijf is geschreven. Het geluk dat ze daarbij ervaart deelt ze graag met anderen.

Een bijzondere gave van Liesbeth is dat ze met heel veel passie kan vertellen over hoe ze iets ziet en hoe ze iets voelt. Bij wie het wenst en ervoor openstaat, gaat ze als een diepzeeduiker te werk en blijft ze vragen stellen, tot ze vindt wat er dieper, in de kern ligt. Ze ziet wat anderen niet meer zien, waar ze letterlijk overheen kijken. Ze toont mensen waar ze vastlopen en buigt het negatieve om naar iets positiefs. Het belangrijkste is dat mensen inzien dat het bij zichzelf ligt, en dat geluk maakbaar is. En dat is wat Liesbeth onze vrouwen gaat leren. Of beter: ze zal hen alles afleren wat dat in de weg staat!

Met Liesbeth resoneren, dat is alles! Als je de verbinding hebt gemaakt mag je je verwachten aan gigantische shifts, je gaat jezelf overstijgen. Als je echt wilt is alles mogelijk, zelfs het ondenkbare!

 

                                                                        Pascalle Schoemacher

 

 

 

 

Vanaf haar twaalfde al, was Pascalle gefascineerd door mensen, hun gevoelens en emoties. De diepere laag, zeg maar. Ze groeide op, richtte zich op haar carrière en had een leven dat er voor de buitenwereld perfect uitzag. Achter dat masker ging echter veel verdriet en eenzaamheid schuil. Toen de burn-out er kwam, is ze pas echt gaan voelen, en gaan nadenken over: ‘Wat wil ik eigenlijk?’.

 

Ze koos resoluut voor zelfontplooiing en -ontwikkeling en belandde zo op de eerste training bij Creative Consciousness. Hier ging ze vier dagen lang de confrontatie met zichzelf aan en ging volledig in weerstand. Het transformatieproces was in gang gezet, en dat smaakte naar meer. Zo dicht bij zichzelf gekomen, zag ze in dat alle filters nu weg mochten. Ze leerde steeds meer over zichzelf, bleef zich op verschillende manieren ontwikkelen door opleidingen te gaan volgen, trainingen en retreats. Ze volgde de internationale coachopleiding en na een aantal jaren was ze gecertificeerd, geaccrediteerd bewustzijnscoach. Het effect van de talloze Aha!momenten bij zichzelf en bij haar klanten raakt haar iedere keer weer tot in de kern.

 

Door diep in je kwetsbaarheid te gaan, komt er meer verbinding met jezelf en anderen. Er is minder ruis, er komt er een ongelooflijke kracht vrij. Pascalle is een hele goeie verbinder. Ze vindt het prachtig als vrouwen de liefde voor zichzelf gaan vinden en in een energie van ‘puur vrouw zijn’ terechtkomen. De passie om vrouwen te ondersteunen om meer ruimte en vooral meer zachtheid voor zichzelf te gaan creëren, was de basis voor het opstarten van retreats voor vrouwen. 

B0E77FD8-9EA1-4A74-BEAF-F4219C1B3F8B_edi
IMG_8699.JPG